In the 6th Day of Swedish…

September 2, 2007 — 2 Comments

Julyssa said to me… lol’ – In case people don’t get it, it’s supposed to go with the tune for The 12th Day of Christmas………

Anyway, It’s been 6 days since I began my self-taught lessons in Swedish. It was a crazy idea I had at about 3AM last night (obviously, today.) that I would write my first email in Swedish… lol’ here is what I tried to write!

– jag ska använda med dig! –
Hej, Julyssa (Bruce och Lina) lol’

För första gången, jag ska sök till skriv in svenska. Det är så svår för mig. Det behövds tio minuter till skriv korta meningar! Jag mår liksom lite barn, jag vet inte om jag skrivar väl… fan också!! >,

Det är alla jag kan skriv fär idag! Är det bra? Var snäll, skrivar i engelska eller spanska. hahaha

Amy

Julyssa replied:

– O vad snäll du är! –
Tyvärr syrran ska du lära dig svenska så kan vi lika gärna kommuniciera med det. Tough love. Din svenska är hackig men du har ju precis börjat. Nästa vecka ska jag skicka lite saker som kommer att hjälpa dig.
Nu är jag dock snäll och skriver enkelt för dig!

She can be so good… lol’ – Tack för hjälpen så mychet, Julyssa! Tack för skriver enkelt för mig… hahaha.

2 responses to In the 6th Day of Swedish…

  1. Julili la chueca September 5, 2007 at 1:52 pm

    Syrran!!!! Hahah Du e så skön har inte kunnat varit inne o skrivit på ett tag eftersom min tangentbord gick sönder. Men nu e jag tillbax!!!!!

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.